Ervaringen

Na gesprekken met Joost, veel nadenken en verwerken ging na weken eindelijk de “knop” om. Vechten, dat doe ik nu! Doelen veranderen, niks ervan hooguit aanpassen. Op taekwondo ben ik gegaan, rustig aan dat wel! Pijn is nog altijd aanwezig, maar staat op de laatste plaats. Zoals de pijn mijn leven, gedachten en gevoelens in beslag heeft genomen, zal ik niet meer toelaten. Een tweede kans om te vechten, et lachen en vooral te genieten en te voelen.

Testimonial Mw. Ada van Iwaarden
Mw. Ada van Iwaarden
(44) Barneveld

Joost psycholoog: Ik ben zeer tevreden over de hulp die mij is aangeboden. Joost heeft mij inzicht gegeven in hoe ik handel. Hij heeft mij tools gegeven, zodat ik bepaalde mechanisme die niet goed waren/zijn voor mijn lichaam en geest kan begrenzen. De combinatie sporten en psychologische begeleiding vind ik heel erg fijn. Ik kwam bijvoorbeeld mezelf goed tegen tijden de fysio en dat heb ik ook besproken. Hierdoor heb ik nog meer inzicht in mezelf gekregen. De manier waarop Joost met mij in gesprek ging, vind ik heel erg prettig. Ik voelde me zeker gehoord. Ik gun iedereen in dit traject dit.

Testimonial Mw. Alette van Hemmen
Mw. Alette van Hemmen
(47) Barneveld

Drie maanden intensief bezig geweest, maar helaas is het doel niet helemaal bereikt. Aangezien mijn lichaam om meer tijd vraagt. De revalidatie behandeling was super goed alleen voor mij te kort.

Testimonial Mw. M.M. Meerveld
Mw. M.M. Meerveld
(38) Lunteren

Het was heel nuttig. Ik voel me heel veel beter dan vroeger. Ik heb via revalidatie in Centrum Evers veel nuttige informatie over mijn ziekte en hoe ik het zelf kan behandelen gekregen. Nu heb ik een regelmatig leven. Slaapritme, gezond eten, sporten, alles wordt makkelijker en ik ben blij!. Ik kan goed met mijn drukke spanningsdagen omgaan. Hartstikke bedankt!

Testimonial Mw. Salam Al Khadraa
Mw. Salam Al Khadraa
(22) Barneveld

Vanaf september dit jaar volg ik het revalidatieprogramma bij Centrum Evers. De andere kijk op revalideren in combinatie met de persoonlijke begeleiding bij Evers hebben mij in 3 maanden tijd veel vooruit geholpen. De medewerkers zijn zeer betrokken, luisteren goed naar de patiënt en de organisatie is flexibel. Daarnaast hangt er een goede sfeer, je komt er om wat te doen maar dit gaat op een prettige en ontspannen manier.

Testimonial Dhr. Eric Groen
Dhr. Eric Groen
(53) Barneveld

Op advies van Ronald Meijer die zag dat mijn zooltjes van podotherapeut Rondom niet goed waren (geen bekken scheefstand) nieuwe goede zooltjes laten maken. Erg blij mee!

Testimonial Mw. P.K. de Jonge
Mw. P.K. de Jonge
(44) De Glind

De revalidatie heb ik als zeer prettig ervaren. Er was altijd een luisterend oor. Het voelde als een warm deken en deze was nodig!

Testimonial Mw. M.H.J. v. Laar - de Zwart
Mw. M.H.J. v. Laar - de Zwart
(54) Ede

De revalidatie is voor mij een start geworden naar weer een “gewoon” leven. Veel dank aan al de sympathieke medewerkers van Centrum Evers die samen gewerkt hebben om geest en lichaam weer in evenwicht te brengen.

Testimonial Mw. Alie van Ravenhorst
Mw. Alie van Ravenhorst
(58) Barneveld

Fijne behandeling. Goede begeleiding. Serieus genomen. Goed geholpen en het heeft gewerkt. Ik heb besloten dat ik het na-traject van revalidatie niet doe, omdat ik de oefeningen thuis doe en kan doen.

Testimonial Mw. Henrike Romijn
Mw. Henrike Romijn
(14) Wekerom

Door de revalidatietherapie kan ik weer vooruit ondanks dat de CVS altijd blijft. Ik sta nu een stuk sterker in mijn schoenen en daar wil ik jullie allemaal voor bedanken!

Testimonial Mw. Thara Beker
Mw. Thara Beker
(22) Barneveld

Ik heb er zeker wat aan gehad, maar de klachten zijn niet volledig weg.

Testimonial Mw. Marloes Mulder
Mw. Marloes Mulder
(28) Ermelo

Prima traject! Het helpt om je leven onder de loep te nemen, wat oud zeer op te ruimen en om “knoppen” om te draaien. Het geeft energie waardoor je beter in je vel zit.

Testimonial Mw. K. Bijkerk
Mw. K. Bijkerk
(57) Barneveld

Ik heb goede handvatten gekregen zoals op tijd rust nemen, een brood mens waar mijn schouder wordt ontlast, de kleuren groen, oranje, rood dat helpt mij vooral om te leren op tijd hulp te vragen. Bij de fysiotherapeut altijd een luisterend oor en het niet ging weer een stapje terug. Laatste gesprek helaas een vreemde arts. Ik vond dat hij mij niet serieus nam.

Testimonial Mw. G. v.d. Vliert
Mw. G. v.d. Vliert
(50) Ede

Ik heb de 3 maanden revalidatie als zeer prettig ervaren. Ik voel mij sterker in mijn lijf en ik heb handvatten gekregen. Jammer dat er aan het eind van het traject nog klachten bijkwamen, maar ook daarin ben ik goed begeleid. Nu nog 3 maanden één keer per week trainen. Ik heb een super begeleidster gehad daar en dat is Bianca! Ik hoop nu alleen verder te kunnen, maar dat gaat vast lukken!

Testimonial Mw. I. van den Bosch
Mw. I. van den Bosch
(53) Otterlo

Revalidatie goed. Medewerkers hartelijk dank. Mijn beperkingen rond mijn heup zijn wat verbeterd. De doelstelling dat ik weer kan fietsen is niet gehaald. Hierdoor moet ik toch nog met een behoorlijke beperking verder leven.

Testimonial Mw. G.M. v.d. Berkt
Mw. G.M. v.d. Berkt
(78) Barneveld

Als Rotterdamse ben ik heel goed ontvangen in Barneveld Reva Centrum. De sfeer is uitstekend. Voel me nu nog niet geweldig, maar dat kost tijd en geduld. Nu ik toch na zoveel weken weer minder ben geworden hou ik de moed er wel in. Nu nog extra gesprekken met de psycholoog en fysio sporten hoop ik me weer snel beter te voelen.

Testimonial Mw. Mieke Rietkerk-Roos
Mw. Mieke Rietkerk-Roos
(59) Rotterdam

Ontzettend fijn team. Ik ging elke keer met plezier. Professionele mensen waardoor ik helemaal van m’n klachten af ben. Blij dat ik hier ben toegelaten.

Testimonial Mw. E. van de Craats
Mw. E. van de Craats
(21) Wekerom

Er wordt duidelijk aangegeven wat er gebeuren moet. Goed en duidelijk. Aardige fysio mensen. Niets te klagen.

Testimonial Mw. P. Eskens
Mw. P. Eskens
(72) Barneveld

De kookworkshop was erg leuk en vooral zinvol om te doen. Heerlijk gezonde gerechten die simpel klaar te maken zijn. Relaxte Kokkin, zeer prettig. Leerzaam, zeker vanwege algehele gezondheid. Zou best 2 of 3x gegeven mogen worden tijdens het traject. Smoothie was bijvoorbeeld ook lekker (en gezond).

Testimonial Mw. Irma Klein
Mw. Irma Klein
(59) Barneveld

Ik heb de kookworkshop als erg leuk, leerzaam en gezellig ervaren! Tijd voor het koken was prima. Volgende keer misschien bakjes mee laten nemen? Dan kan het gemaakte eten mee naar huis. Das helemaal leuk! Verder top! Leuke tips gekregen.

Testimonial Mw. Luisa Groenevelt
Mw. Luisa Groenevelt
(33) Barneveld

ik vond de revalidatie zwaar. Kosten veel inspanning. Was vaak die dag verder te moe om iets te doen. Ben blij dat ik het heb gedaan, maar nu weet ik dat ook dit niet de oplossing voor mijn probleem is.

Testimonial Mw. Corry Bos
Mw. Corry Bos
(59) Barneveld

Bij Centrum Evers weten ze hoe ze moeten omgaan met mensen die daar komen voor een revalidatie behandeling. Heb zelf ervaren dat je de juiste steun en begeleiding krijgt die je nodig hebt. Als je het even niet meer ziet zitten passen alle medewerkers zich daar bij aan en gaan later als het weer goed gaat, weer langzaam opbouwend door. Kortom alle lof voor alle medewerkers die geholpen hebben bij mijn revalidatie.

Testimonial Dhr. Gert Uleman
Dhr. Gert Uleman
(51) Barneveld

Ben blij dat ik er aan meegedaan heb. Heb best wel veel bereikt! Erg blij mee.

Testimonial  Mw. Henriette
Mw. Henriette
(32) Barneveld

De behandeling bij Centrum Evers heb ik als zeer positief ervaren. De sfeer is gezellig en gemoedelijk, de trainingen waren goed en intensief. Ondergetekende heeft er veel baat bij gehad. De rugklachten zijn voor 60% verdwenen. Verwacht zelf dat de klachten gaandeweg minder worden. De behandelingen zijn breed opgezet. Kortom ben zeer tevreden. Ik had 2 jaar eerder naar hun moeten gaan. Verder wil ik alle medewerkers hartelijk bedanken en veel succes wensen.

Testimonial Dhr. G. Branderhorst
Dhr. G. Branderhorst
(76) Barneveld

De revalidatie is begonnen in augustus 2014. In het begin was het erg zwaar en dacht ik: “Moet dit gaan werken?” Maar na 4 á 5 weken begin het resultaat te geven. Daarna ging het als “een speer”. Alles gaat beter. Ook autorijden doe ik weer na meer dan 4 jaar. Dank jullie wel voor de begeleiding en het helpen mijn zelfstandigheid weer terug te krijgen. Ik, mijn man, kinderen, moeder, vrienden, iedereen die belangrijk voor mij zijn: “Super blij!”

Testimonial Mw. Joke Hensen-Bokkers
Mw. Joke Hensen-Bokkers
(56) Barneveld

Bij deze wil ik alle medewerkers bedanken voor de fijne revalidatie-tijd! Een fijne sfeer, vriendelijkheid en vrolijkheid voeren de boventoon en dat is erg stimulerend. Dank voor de fijne samenwerking. Veel succes en plezier in dit mooie traject!

Testimonial Mw. Jeannette van Rietschoten - Stierman
Mw. Jeannette van Rietschoten - Stierman
(49) Barneveld

Door de professionaliteit van het Reva-team van Evers ben ik veel van mijn whiplash klachten kwijt geraakt. Het leren omdenken, de therapie als ook de vele gesprekken maakten het dat ik weer beter in mijn vel zit. Veel dank aan Daniel die alles perfect heeft geregeld. Jullie teamspirit is geweldig. Bouw dit verder uit.

Testimonial Dhr. Kees van Beek
Dhr. Kees van Beek
(48) Barneveld

Vandaag mijn laatste behandeling gehad in het revalidatietraject voor mijn Fibromyalgie. Hierbij wil ik jullie allemaal, in het bijzonder Bianca, mijn personal trainer, bedanken voor alle goede zorgen, luisterend oor, adviezen en de vele kopjes koffie. Ga zeker gebruik maken van de drie maanden gratis trainen. Mijn lijf en geest zijn weer opgepept waardoor ik een beter leven heb. Nogmaals mijn hartelijke dank!

Testimonial Mw. Erna Wagensveld-Groeneveld
Mw. Erna Wagensveld-Groeneveld
(58) Barneveld

Toen mijn herstel van een schedelbasisfractuur en rugklachten na een zwaar ongeval maar niet wilde vlotten, werd ik door mijn huisarts doorverwezen naar revalidatiecentrum Evers. Wat een geluk! Het team pikte mijn klachten door hun expertise makkelijk op. Er werd gekeken naar fysieke pijnklachten, mijn houding (ergo) maar ook naar de emotionele schade en onzekerheid. Doordat er goed naar mij werd geluisterd kon er in teamverband een compleet behandelplan worden opgezet, en dit heeft mij echt erg goed geholpen. Mijn rugpijn is door intensief en toch gedoseerd trainen nagenoeg weg en ik ben weer een stuk zekerder van mezelf en van mijn toekomst. Bedankt superteam, ook voor de goede nazorg en evaluatie. Ik ben erg blij dat jullie op mijn pad zijn gekomen!

Testimonial Dhr. Melvin Lippmann
Dhr. Melvin Lippmann
(18) Barneveld

Het revalidatietraject afgelopen najaar was intensief, maar ik ben Evers zeer dankbaar voor deze kans! Door de training ben ik fitter en door de gesprekken weet ik beter waar mijn grenzen liggen. Hierdoor is de balans qua belasting en belastbaarheid veel beter. Op dit moment heb ik bijna geen rug- en bekkenklachten meer. Echt een aanrader dus!

Testimonial Mw. Agnita van Veldhuizen
Mw. Agnita van Veldhuizen
(31) Barneveld

Mijn ervaring bij: Revalidatie Centrum Evers. Er is betrokkenheid van alle therapeuten om mij heen, fysio, ergo en psycholoog.  Er was oog voor mij persoonlijk.  Het hele team wist van mij af, ik was absoluut veilig binnen het team. Ieder teamlid ging daar discreet mee om. Het gaf mij een gevoel van veiligheid.  Er heerste een gezellige, open sfeer. Collega’s onderling gaan leuk met elkaar om, ik heb geen onderliggende spanning gevoeld. De collega’s staan naast elkaar.

Testimonial Anoniem
Anoniem
Barneveld